Publicerad i Matteus Ungdom

Förberedelser

Igår inleddes sommarens andra skribaläger för Matteus församling. Än har vi inga konfirmander på plats, men ett suveränt hjälpledar-/ledarteam har samlats för att förbereda lägret. ”Hur orkar du dra samma juttun år ut och år in” frågade nån mig en gång. Mitt svar är att varje läger är så unikt att man int ens tänker på att upplägget eller innehållet är detsamma. Ett skribaläger byggs upp av människorna och gemenskapen och på basen av ledardygnet blir Lekis 2 ett fantastiskt läger! /Patricia

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s