Publicerad i Lekis 2014

Dagbok från 1.7.2011

När vi vaknade var vädret lugnt, lite molnigt och ganska tungt.
Sedan gick vi och äta morgonmål och efter det till morgonandakten. Morgonandakten idag var bra för den var kort och saklig. Sedan hade vi vårt morgonpass var vi hade tips-vandring. Då skulle man gå runt på ön och söka olika frågor.

Stor-samlingen var fin, med mer frågor till responsapparaterna. Idag var stor-samlingen roligare, mest för att man visade en filmsnutt då där. Bänkarna är obekväma!!

Lunchen var normal husmanskost som smakade ganska gott.

Efter lunchen spelade vi fotboll och bädis mm. På hjälpistimmen målade alla med vattenfärger en bild på hur DE tror att Gud ser ut. Mellanmålet missade vi för vi var och simma. Vattnet var ganska kallt, det var 17 grader varmt.
Lekarna idag var helt kiva. Vi lekte bl.a. ”green peace” som var den bästa leken. Efter lekarna hade alla sina diskussionstimmar. Vi talade om Gud och om hur jorden skapades. Sedan var det middag

Nu bloggar vi och sedan har flickorna bastu Allting fortsätter nu helt normalt, efter bastun har vi kvällsandakt och natistund.

Programmet hittills har varit lite för packat och ledarna aningen för stränga.  Det har varit roligt med alla kaverin.

Av Victor & Christian

 

Författare:

Matteus Ungdom är namnet för den samlade ungdomsverksamheten i Matteus församling i Helsingfors. Vill du komma i kontakt med oss så kan du skicka ett mail till matteus.ungdom@gmail.com.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s