Publicerad i Lekis 2012

Välkommen till Lekis 2 !! :)

En solig onsdagsmorgon på Lekholmen och dags att ta emot våra nya, fina konfirmander! Vi hjälpisar var en aning trötta efter gårdagens vakande, men ändå ivriga att få testa våra ”ledar-skills”. Efter att ha hälsat skriborna välkomna (och burit runt på deras massiva väskor), samlades vi i kapellet för information i form av musikal och kortfilmer. Sedan var det dags för gruppindelning och rundtur, hjälpisarna kände förstås hela holmen som sina egna fickor så INGA papper behövdes…

Efter att skriborna hittat fram till sina rum och fått pusta ut litegrann samlades vi på sportplanen för att leka. Vicke och Max fick dra showen och bjöd på bl.a. lite Lekismonster, Amöbor och Blinkmördare, solen sken och alla hade roligt. Någon timme senare var det mellis, man äter ju typ helatiden här…

Hittills har den fösta dagen varit lyckad och uppfyllt i alla fall Ronja R:s och Nicolinas förväntningar. (och Sarah’s!). Nu har holmborna anlänt och frisörsalongen gör god business. Men men – dagen är ännu ung och vi har massor kvar att göra, bl.a. veckomässa och hjälpistimme ! Sen ska alla förstås tidigt i säng så vi orkar imorgon igen 🙂

Soliga hälsningar från Mela och Sarah

Författare:

Matteus Ungdom är namnet för den samlade ungdomsverksamheten i Matteus församling i Helsingfors. Vill du komma i kontakt med oss så kan du skicka ett mail till matteus.ungdom@gmail.com.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s