Publicerad i Lekis 2012

Dag 7

Gårdagen var en riktigt tankeväckande dag. Temat var Vårt ansvar och vi funderade på saker som situationen i utvecklingsländer, orättvisor i vårt eget samhälle och vårt ansvar gentemot personer i vår omedelbara närhet. Vad kan vi göra för att förbättra världen och hur orättvis är världen egentligen? Vilken roll har Gud i kampen mot orättvisorna?

Utöver de djupa diskussionerna var dagen bra på många andra sätt. Gemenskapen tycks bara bli bättre och skratt och leenden är något man måste vänja sig vid. Att se hur bra alla kommer överens och umgås över alla gränser är något som får en ungdomsledares hjärta att glädjas.

Tyvärr är lägret dock på väg mot sitt slut och vi försöker klämma det sista ur det på alla sätt vi kan. Njuta av stunderna tillsammans, umgås så intensivt som möjligt eller ta en stund åt sig själv på södras klippor och andas in naturen och solskenet. Det har varit ett jättebra läger så här långt och sista hela dagen har börjat. Vi väntar med spänning på vad den för med sig.

 

Med varma och soliga hälsningar,

ungdomsledaren Pontus

Författare:

Matteus Ungdom är namnet för den samlade ungdomsverksamheten i Matteus församling i Helsingfors. Vill du komma i kontakt med oss så kan du skicka ett mail till matteus.ungdom@gmail.com.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s