Publicerad i Lekis 2012

They have arrived!!!

Dag 1 på Lekis 3 är snart slut. Toffe och jag, Ida, sitter här och skriver om vår super fina start på det nya skriba lägret.

Idag anlände skriborna till holmen runt klockan 10 på morgonen. Vi välkomnade skriborna i kapellet med bl.a en awesome regelvideo och en musikal  som gjordes av oss ännu mer awesome hjälpisar 😉   Skriborna fick bekanta sig med ön och sina ”hjälppis grupper” efter programmet i kapellet.

Senare på dagen startade programmet ordentligt igång, med lekar, diskussions grupper och hjälppistimmar. Idag ordnades också eventet ”på rymmen”. ”På rymmen” är en slags lek som går ut på att springa runt på Lekholmen och fotografera olika uppgifter. Idag deltog vi alla också på högmässa eftersom det är onsdag.

Nu när dagen börjar lida mot sitt slut har vi inte mycket program kvar! Bara den mysiga natistunden återstår. (Eller natistunden är nog inte så ”bara”, typ dagens höjdpunkt, enligt Ida) Vi väntar ivrigt på morgon dagen och förväntar oss en superhypermega kiva dag 🙂

Peace out, Idiz och Tofmeister! 

Ett foto taget av Sofia från eventet ”På rymmen”

Vacker solnedgång på Lekholmen, foto taget av Åsa!

Författare:

Matteus Ungdom är namnet för den samlade ungdomsverksamheten i Matteus församling i Helsingfors. Vill du komma i kontakt med oss så kan du skicka ett mail till matteus.ungdom@gmail.com.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s