Publicerad i Lekis 2012

Fredagen den 13:de

Go’ kväll alla kära läsare!

Morgonen började med en morgonlenkki för de hurtigaste (Peik och Sofia) och fortsatte med ett läckert morgonmål i Kostis. Klockan 9 var det som vanligt dags för den super mysiga morgonandakten, som den här gången hölls av Daniel A. och Peik.  Och till Malins glädje sjöng vi sången som vi alla så mycket väntat på – Så länge jag lever.

Sen gick alla grupper för att planera det traditionella stordramat. Varje grupp dramatiserade en viktig händelse ur Jesu liv, bland annat Jesu födelse och Jesu sista måltid.

Efter den fenomenala lunchen hade vi fritid. Eftersom vi imorgon möter besökarna i en olidligt spännande volleybolls match, som vi sällan brukar vinna, tränade vi stenhårt. Akta er besökare –  imorgon smäller det!

På storsamlingen var det Erika och Daniel A. som var dagens hjälpisar. De fick svara på en hel del knepiga frågor men klarade det suveränt. Sen fick vi se det andra avsnittet av den super spännande serien ”Det glömda budskapet” där hjälpisarna medverkar. Twittrandet blev ännu ivrigare och vi är ännu förbluffade över tekniken här på skriban – visste knappt vad Twitter var före lägret!

Sedan var det dags för Toffes och Vickes roliga lekar som fick alla igång. Efter mycket skratt och blöta lägermedlemmar var alla sugna på middag. Idag var det tjejernas tur att bada bastu medan pojkarna lirade fotboll.

Dagens aftonandakt var igen väldigt lyckad med sina rörande låtar och sin trevliga stämning. Snart är det dags för natistunden och sen väntar en efterlängtad sömn.

Malin & Peikster

Detta bildspel kräver JavaScript.

Författare:

Matteus Ungdom är namnet för den samlade ungdomsverksamheten i Matteus församling i Helsingfors. Vill du komma i kontakt med oss så kan du skicka ett mail till matteus.ungdom@gmail.com.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s