Publicerad i Lekis 2014

Besöksdag och beach party

IMG_0067

Idag fick vi sova en timme längre för att det var söndag, det var riktigt skönt! Idag fick vi besök av föräldrarna och andra vänner. Vi började med en storsamling i kapellet där vi också fick se ett fint drama som ett gäng konfirmander uppträdde i. Sedan visade konfirmanderna holmen till sina besökare och efter en stund var det dags för hemfärd igen. Senare på kvällen kom holmborna till Lekis och de gjorde ett nytt rekord som bestod av 46 holmbor. Sedan var det dags för beach party på kapelludden, där alla fick vara med i lekarna och vi grillade tillsammans. Dagen slutade med en lugnande mässa i kapellet.

Vilma & Sofia

blugg

Författare:

Matteus Ungdom är namnet för den samlade ungdomsverksamheten i Matteus församling i Helsingfors. Vill du komma i kontakt med oss så kan du skicka ett mail till matteus.ungdom@gmail.com.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s