Publicerad i Lekis 2014

På Rymmen

Vi här i Lekholmen hade programpass som hette ”På Rymmen”. Det gick till att konfirmanderna delades i grupper. Grupperna fick varsin mini tablett. Konfirmandernas uppgift var att göra olika uppgifter som skulle bli filmade, som hjälpledarna hade filmat in på tabletten. Konfirmanderna fick alltid poäng för varje uppgift de gjort. Men de kunde också få poäng med att fota de ”tre spionerna” som var med i programmet. Spionernas uppgift var att ta foton av konfirmanden medan de gjorde sina uppgifter och ta foton om någon konfirmand råkat vara ensam. Så i sin lilla princip bestod hela programmet av massa fotande och filmande. Men för de mesta bestod det av bra grupp andan.

IMG_0043IMG_20140602_193144[1]

-Lisa

Författare:

Matteus Ungdom är namnet för den samlade ungdomsverksamheten i Matteus församling i Helsingfors. Vill du komma i kontakt med oss så kan du skicka ett mail till matteus.ungdom@gmail.com.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s