Publicerad i Lekis 2014

Kreativt tänkande

På tisdagen gjorde konfirmanderna fina gudsbilder på morgonpassen. De blev en hel del gubbar på moln men det var också ganska varierande. En del måla/rita kors med i teckningen, medan andra använde massor med färger och måla allt det vita bort.

För de flesta var uppgiften ganska lätt (att måla gudsbild). Jag själv personligen tycker att konfirmanderna är jätte kreativa och alla målningar/ritningar blev jätte fina. När jag frågade lite om teckningarna var de några som sade att de ser gud med Jesu ”face”. En del tyckte också att gud är överallt och därför ritat naturen i själva bilden.

blogg1

blogg2

blogg3

blogg4

 

-Lisa

Författare:

Matteus Ungdom är namnet för den samlade ungdomsverksamheten i Matteus församling i Helsingfors. Vill du komma i kontakt med oss så kan du skicka ett mail till matteus.ungdom@gmail.com.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s