Publicerad i Lekis 2014

Besöksdagen

Dagen började med fint väder och med gott humör. Föräldrarna anlände till Lekholmen på eftermiddagen. Efter en lång stund, då föräldrarna hade umgåtts med sina barn så började besöksdagen i kapellet. Kapellet var proppfullt, t.o.m. fönstren måste tas bort. Efter att storsamlingen var färdig hade vi en kaffepaus, och konfirmanderna visade runt sin familj och sina vänner på lekholmen. Tillsist hade vi en volleyboll match, var det var besökarna mot konfirmanderna. Efter en väldigt jämn och spännande match vann ändå besökarna. Kvällen avslutades som vanligt.

Besöksdagen

-Melkku & Max & Sara

Författare:

Matteus Ungdom är namnet för den samlade ungdomsverksamheten i Matteus församling i Helsingfors. Vill du komma i kontakt med oss så kan du skicka ett mail till matteus.ungdom@gmail.com.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s