Publicerad i Matteus Ungdom

Gudsbilder och barnens tisdag

Igår på tisdagen behandlades temat ”Vem är Gud?” grundligt genom allt från diskussion och film till dramatisering och pyssel. På morgonpasset målade våra fina konfirmander minst lika fina Gudsbilder som nu pryder väggen i Lekholmens kapell. Vi funderade på skapelsen och Big Bang, på tro och vetenskap och hur de kan hänga ihop. Dagen gav säkert frö till flera djupa diskussioner och satt tankarna i gång hos var och en av oss.

Varje tisdag är det dessutom barnens tisdag, och även nu fick vi några barn hit på besök. Vi lekte på stranden, pysslade med hamapärlor och bara njöt av tillvaron tillsammans. En av de fina egenskaperna med Lekis är just att det är en holme för alla; både för gamla och unga.

/Sarah, ungdomsledare

image1

Pyssel på barnens tisdag.

image3-2

Konfirmandernas Gudsbilder.

Författare:

Matteus Ungdom är namnet för den samlade ungdomsverksamheten i Matteus församling i Helsingfors. Vill du komma i kontakt med oss så kan du skicka ett mail till matteus.ungdom@gmail.com.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s