Publicerad i Matteus Ungdom

Mini-Höstdagar i Matteus!

Under Höstdagarna så tävlade församlingarna i något som kallades för höstdagskampen. Priset var en pizzakväll för hela ungdomsgruppen och när lag Öst (Borgå, Lovisa, Liljendal, Pernå, Sibbo, Matteus) vann så tog vi tillfället i akt och ordnade en gemensam pizzakväll.

Att mötas över församlingsgränserna är både nyttigt och roligt då de egna upplevelserna om vad kyrka är alltid utmanas i mötet med andra. Därför var det väldigt roligt att välkomna en busslast ungdomar från Borgå, Lovisa, Liljendal och Pernå till Matteus.

När vi räknade in hela gänget så var vi 70 ungdomar på plats. Roligt! Kvällen började med mässa och fortsatte i god höstdagsanda med speedfriending och bongo samt förstås segerns sötma i form av massvis av pizza! Tack alla ni som kom och tack Höstdagarna för pizzan!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s