Publicerad i Matteus Ungdom

Besöksdagens spänning

Idag har vi fått besök till holmen. Lekis 3 lägret har haft sin besöksdag. Det brukar vara en dag som är ganska olik från resten. Det finns mycket med längtan, väntan och spänning i luften. Konfirmanderna får skriva hälsningar till besökarna, vi städar på holmen (kanske lite extra noggrant mot den vanliga dagliga städningen :D) och det förbereds olika sorters uppträdanden.

Då Lekis båten kommer brukar vi vänta ivrigt vid bryggområdet och äntligen släpps spänningen i leenden, kramar, skratt och glädje.

Idag utmanade konfirmanderna besökarna i en volleybolls match. Det började bra för lägret när de tog första setet. Det kändes bra och tryggt på lägrets sida, men besökarna visade att de inte var färdiga att ge upp än. Andra setet tog besökarna åt sig och så hade vi ett jämnt spel, med endast ett set kvar. Besökarna började starkt och tog snabbt en ledning åt sig själv. Halvvägs av setet började lägret dock att sakta men säkert bygga upp sig och till slut hade vi ett jämnt spel. De sista poängen blev väldigt spännande, ”en poäng åt lägret”, ”en poäng åt besökarna”, ”en poäng åt lägre”…. Till sist kom lägret ut som vinnare i denna fantastiska match. Vi vill tacka alla som var med och deltog som spelare, hejarklack och åskådare.

Efter spelet var det dags att igen säga hejdå åt våra besökare och fortsätta med lägrets vanliga program. Några dagar till ännu och så ser vi varandra igen på söndag.

– Vuxenledare Pate

354

Författare:

Matteus Ungdom är namnet för den samlade ungdomsverksamheten i Matteus församling i Helsingfors. Vill du komma i kontakt med oss så kan du skicka ett mail till matteus.ungdom@gmail.com.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s