Publicerad i Matteus Ungdom

En skribasommar är över

Sista båten med konfirmander har lämnat Lekis och ett lugn lägger sig över ön. Eller åtminstone i teorin. Ännu pågår här ett barnläger och snart kommer Sportlovskonfirmanderna ut och testar på skärgårdsskriba för en kväll…

Men Lekis 4 har åkt hem och även om jag är trött så är jag mest tacksam över allt det fina jag har fått vara med om, alla spännande samtal, roliga minnen och djupa funderingar som jag fått vara med om tillsammans med konfirmanderna.

Jag säger det ofta, men jag har världens bästa jobb .och ärligt talat så skulle jag utan att tveka hoppa på ett nytt läger efter ett par dagars sömn. Nu blir det istället en lång väntan på nästa sommar igen. Om man då inte räknar att vi ska på skribaweekend till Lekis snart och att det blir förmodligen en Åre skriba också… men ni fattar vad jag menar!

Men Lekisskriban är over and out för den här gången! Tack alla fantastiska ledare, unga ledare, hjälpisar och konfirmander som varit med och gjort den här sommaren till en fantastiskt fin sommarl

.

Författare:

Matteus Ungdom är namnet för den samlade ungdomsverksamheten i Matteus församling i Helsingfors. Vill du komma i kontakt med oss så kan du skicka ett mail till matteus.ungdom@gmail.com.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s