Publicerad i Matteus Ungdom

Lägersommaren är igång!

Matteus församlings skribalägersäsong har äntligen kört igång! Hjälpisarna för vårt första läger kom ut till Lekholmen i tisdags och följande dag välkomnades årets första konfirmandgäng. Nu har vi hunnit med två intensiva lägerdagar där vi har lärt känna varandra, funderat på vår tro och simmat massor mellan varven.

Det här lägret har potential att bli ett toppenläger – alla är positiva och ivriga att lära känna varandra och umgås. På fritiden spelas det kort och volleyboll – dessutom är simning populärt i den ovanliga sommarhettan.

Idag skall vi fortsätta med att fundera på Jesus och ikväll firar vi lägermässa.

Hoppas ni har det bra därhemma! /Patricia, vuxenledare

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s