Publicerad i Matteus Ungdom

Gemenskap

9 dagar. Det låter som en lång tid. Men då man kommit till sista kvällen så inser man att tiden rusat fram. Time flies when you’re having fun. Då man frågar ungdomar vad de gillat mest svarar de flesta gemenskapen. Gemenskapen utvecklas då vi gör saker tillsammans, då man vågar bjuda på sig själv, då man bjuder med andra och då man vill lära känna varann. Lekar, volleyboll, simning, spel, musik och vattenkrig fungerar som utmärkta redskap för att stärka gemenskapen.

Vattenkrig – alla vann!

Då sommarens första läger nu är på slutrakan kan jag inte vara annat än tacksam. Tacksam för att vi tillsammans lyckats genomföra ett läger trots restriktioner och osäkerhet. Tacksam för att ungdomarna efter ett tufft år visat att vi tillsammans kan hjälpa, stöda och uppmuntra varann så vi orkar se på hoppfullt på framtiden. Tacksam för att alltid kunna lita på Gud tar hand om oss, varje dag.

Lekis 1 säger tack och hej!

Tonja / ledare på L1

Gemenskap på sista kvällen för Lekis 1

Författare:

Matteus Ungdom är namnet för den samlade ungdomsverksamheten i Matteus församling i Helsingfors. Vill du komma i kontakt med oss så kan du skicka ett mail till matteus.ungdom@gmail.com.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s