Publicerad i Matteus Ungdom

Skribabön

Det bes en hel del på ett skribaläger. Varje morgon börjar ledarteamet med en bön och i andakterna bes både genom ord och handlingar. Till en av mina andakter skrev en ung ledare en bön, som jag tycker sammanfattar allt det man önskar av en skriba;

”Gud, tack för en fin dag tillsammans på Lekholmen. Tack för den fina gemenskapen. Vi ber att vi alla ska få hålla oss friska. Vi ber om många lyckliga stunder med mycket skratt – helst sånt där skratt som man nästan kiknar av. Vi ber om lugn, nyfikenhet, vackra solnedgångar och fridfullhet. Amen.

Patricia / Vuxenledare

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s