Publicerad i Lekis 4 2023, Matteus Ungdom

“Du vet väl om att du är värdefull”

Hej!

Nu är det dags att knyta ihop ett fantastiskt läger. Många åker hem med en kapsäck full av nya vänner, tankar och upplevelser. Det blir snart dags för en natt av vakande och många kommer säkert trötta hem imorgon!

Bloggtexterna som publicerats under lägret är skrivna av våra fantastiska skribagrupper och jag hoppas verkligen att det varit trevligt att läsa om hur de uppfattat lägret och vad allt de har varit med om. 

Under lägret har vi hunnit med massor av olika saker och vi ledare hoppas att alla har trivats. Imorgon ska Lekisbåten packas full av konfirmander, hjälpisar och väskor, då får vi som blir kvar på holmen någon timme till sjunga för alla som far sången “Du vet väl om att du är värdefull.” Vi vill ännu en sista gång påminna alla funa ungdomar att de är perfekta just som de är och vi hoppas att ni där hemma kommer att fortsätta påminna dem om det.

Nu är det dags att tacka för oss och önska er alla en trevlig sommar!

-Melanie (vuxenledare)

Författare:

Matteus Ungdom är namnet för den samlade ungdomsverksamheten i Matteus församling i Helsingfors. Vill du komma i kontakt med oss så kan du skicka ett mail till matteus.ungdom@gmail.com.

Lämna en kommentar