Publicerad i Lekis 2012

Dag 2 | Lekis2

Morgonen grydde, tyvärr aningen molning men lugn. Så småningom vaknade alla upp ur sina söta drömmar och släpade sig till kostis på morgonmål. Enligt traditon var det morgonandakt klockan nio, som hölls av hjälpisarna Max, Mela och Lisa. Temat för dagens andakt och tankenötar var ”Vem är Gud?”. Tiden bara rann iväg, skribona hade sitt morgonpass och egen tid och det var redan dags för deras hjälpistimme. Under hjälpistimmen fick de både argumentera för och emot existens och knyta ihop de symboliska frälsarkransarna. Så var det mat igen, på lekholmen känns det som man skulle äta hela tiden! Och gott var det. Efter lunchen fick skribona ta del av sin första storsamling i kapellet, och skribona ansåg storsamlingen vara mycket fin. Under stor-samlingen var det bla. hjälpisintervju. Det program som kanske är mest uppskattat av skribona, fritiden, hölls efter storsamlingen tills det var dags för lekpasset.

Image

Vi frågade skribona vad de tyckte om dagens lekpass:

”- Det var jätteskojjigt”

”- Stökigt roligt!”

Image

Plötsigt var det redan middag och nu är skribona på diskussiontimme. Alla är på gott humör och väldigt ivriga trots det stundvis dåliga vädret, en toppenstart på lägret! 🙂 Ha det bra!

Kia och Victor, hjälpisar i Matteus församling

Författare:

Matteus Ungdom är namnet för den samlade ungdomsverksamheten i Matteus församling i Helsingfors. Vill du komma i kontakt med oss så kan du skicka ett mail till matteus.ungdom@gmail.com.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s