Publicerad i Lekis 2012

Dag 3

Idag har himlen varit blå hela dagen. Trots det har knappt någon – förutom ett fåtal hjälpisar – hunnit sola. Vi har haft mycket att göra, som man vanligen har här på Lekis. Efter andakt i kapellet samlades alla utanför Prästis för att få veta om Stordramat. Grupperna gick till sina egna håll och övade sina dramatiseringar. Outfiterna för varje dramatisering var otroligt trendiga, åtminstone om man frågade folk som levde för tvåtusen år sedan.

  Hanna och Carina hade ordnat jätteroliga lekar åt oss ! Det var så kul att ALLA ville vara med, därför har vi inga bilder på det :’D Vi fick springa och skratta och ha oss. Vi frågade skribor om den bästa leken och kom fram till att Kaptenen befaller – leken var en enorm succé. Det var nästan som fråga om liv och död. Every man for himself, så att säga.

Snart ska vi in i bastun och njuta av värmen. Kanske våga simma också ?
Allt som allt bra dag 🙂

Tonje och Hanna, hjälpisar

Författare:

Matteus Ungdom är namnet för den samlade ungdomsverksamheten i Matteus församling i Helsingfors. Vill du komma i kontakt med oss så kan du skicka ett mail till matteus.ungdom@gmail.com.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s