Publicerad i Lekis 2012

Söndag

På lägrets vilodag var det väckning som vanligt klockan 9 i stället för 8, till mångas glädje, och följdes sedan av ett alldeles fantastiskt morgonmål. Klockan 10 var det dags för den traditionella flagghissningen dit alla samlades för att sjunga ”Härlig är jorden”.

När det blev högmässa fick skriborna delta för första gången i nattvarden, de verkade nyfikna och aningen nervösa, men allt gick fint. Efter lunch och fritid blev det ”Tour de Lekis”, där ungdomarna delades in i lag och gick runt på ön till de 9 olika stationerna med olika uppgifter, de kämpade hårt och de vinnande laget, (samt det lag som kämpat hårdast enligt hjälpisarna), fick mumsiga priser.

Dagen fortsatte lugnt med mera fritid än vanligt, som lägrets deltagare använde till att sova, spela fotboll, prata eller göra annat kul. Till dagens höjdpunkt hörde ” En Kristens Resa”, som var väldigt omtyckt av konfirmaderna, (och av hjälpledarna och assistenterna för den delen).

Efter bastubad, kvällsdopp, kvällste, kvällsandakt och natistund så börjar man nu känna att dagen börjar nå sitt slut. För att försöka summera ihop dagen till några få ord så kan jag använda några av konfirmanderna egna från natistunden; intressant, speciell, Lol, Spirituell, perfekt, åskigt, levande m.fl.

Gonattkramar från lekholmen

//Sofia

Detta bildspel kräver JavaScript.

 

Författare:

Matteus Ungdom är namnet för den samlade ungdomsverksamheten i Matteus församling i Helsingfors. Vill du komma i kontakt med oss så kan du skicka ett mail till matteus.ungdom@gmail.com.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s