Publicerad i Lekis 2012

Måndag

Ännu en till lång och fart fylld dag på lägret. Efter vilodagen var det dags att börja jobba för full rulle. Morgonen fick en annorlunda start. Ledarna höll ett uppståndelse drama i kapellet för lägret. På hjälpistimmen hade vi livliga diskussioner om budorden, vi fick också hitta på egna budord som vi skulle leva enligt om vi hamnade på en öde ö. Storsamlingen var också väldigt lyckad som vanligt. Toffe och Solveig blev intervjuade och kom med snärtiga svar, även iskalla Osse hade flera smarta saker att säga. Vi fick se fortsättningen av ”Det glömda budskapet”. På verkstäderna spelades kaos-fotboll som visade åt konfirmanderna att det nog lönar sig att ha regler, de fick också måla livet efter döden. I diskussionsgrupperna behandlades döden och vad som händer efter döden, som följd av detta var kvällsandakten rätt så känslofull.

Algeriet och Vickster over and out!

Författare:

Matteus Ungdom är namnet för den samlade ungdomsverksamheten i Matteus församling i Helsingfors. Vill du komma i kontakt med oss så kan du skicka ett mail till matteus.ungdom@gmail.com.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s