Publicerad i Lekis 2014

Matteussöndag 21.7.2013

ImageImageIdag har det varit en programrik dag. VI började dagen med ett ordentligt morgonmål. 13.30 började Tour de lekis. Konfirmanderna fick gå runt till olika kontroller och delta i olika slags aktiviteter. Konfirmanderna verkade ha väldigt roligt. Tyvärr räckte tiden inte till så att alla skulle ha haft tid att gå igenom varje kontrol punkt. Sedan fick vi besökaren till holmen. Volleybolls matchen var lyckad för besökarna. Efter att våra besökaren hade börja fara tillbaka hem, hade vi ett stort beach party. Vi hade med oss konfirmander, hjälppisar, ledare och holmbon. Så idag har vi haft det mycket med program men det har gått väldigt bra och vädret har varit helt super!! Nu är det dags att börja avsluta dagen snart, med en kvällsmässa och sedan gå och tuti!

-Alex, Patrick & Yasmine

Författare:

Matteus Ungdom är namnet för den samlade ungdomsverksamheten i Matteus församling i Helsingfors. Vill du komma i kontakt med oss så kan du skicka ett mail till matteus.ungdom@gmail.com.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s