Publicerad i Lekis 2014

Sista blogginlägget

377f1892f50611e2a90b22000ae91343_7

Hej!

Det är sista bloggandet från detta läger, Lekis 2A & 2B, eftersom vi alla nu måste rikta våra näsor mot fastlandet och det vanliga tråkiga sommarlovslivet hemma igen, då lägret tar slut.

Vi hade en super sista kväll igår, med fint program, bra stämning och en mängd med oförglömliga händelser. Konfirmanderna verkade tycka väldigt mycket om programmet, och de tackade oss hjälpisar för allt. Vi hjälpisar är ju däremot så tacksamma över att vi fått ha ansvar för så mogna och härliga konfirmander.

Vår sista kvällsandakt igår var dessutom jätte mysig, och den ökade känslan av samhörighet hos oss alla. Nästan alla vill stanna kvar på Lekis, eftersom vi har haft det så roligt tillsammans och tiden har gått alldeles för snabbt. Men vi hoppas att alla har fått njuta för fullt och att skriban blev en sådan erfarenhet för konfirmanderna som de aldrig glömmer!

//Sonja och Sarah

Författare:

Matteus Ungdom är namnet för den samlade ungdomsverksamheten i Matteus församling i Helsingfors. Vill du komma i kontakt med oss så kan du skicka ett mail till matteus.ungdom@gmail.com.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s