Publicerad i Lekis 2014

Tillbaka till Lekis

Tisdag
Äntligen har konfirmanderna kommit hit med båten. De kom hit på morgonen och förväntningarna var höga. Genast efter deras ankomst gick vi på en rundvandring och visade dem olika ställen på holmen. Efter att ha visat dem omkring hade vi lekar där vi bekantades med varandra. Senare på kvällen hade pojkarna bastu och sedan avslutade vi dagen med natistund. Stämningen var bra och positivt.
Onsdag
Första ”riktiga” dagen började med att vi hade morgonandakt som Tove och Patrick höll. Vi hade vår första storsamling där Olivia och Rakel svarade på svåra frågor gällande vem gud är, vi så en film gjord av Semi och Gabi och Stefan delade med av sin stora kunskap gällande ämnet. Efter det hade vi lekar. På kvällen for flickorna till bastun och simmade. Senare var vi på kvällsandakt som var väldigt stämningsfullt och lugnt enda till slutet när musikgruppen uppträdde med en glad och energifull gospelsång. Nu ska vi ha natistund och hoppas att vi lyckas få lite mera sömn än förra natten.
Ida & Martin

Författare:

Matteus Ungdom är namnet för den samlade ungdomsverksamheten i Matteus församling i Helsingfors. Vill du komma i kontakt med oss så kan du skicka ett mail till matteus.ungdom@gmail.com.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s