Publicerad i Matteus Ungdom

Stordrama

Vackra vädret från gårdagens Lekisonsdag fortsatte idag (torsdag) och vi körde igång en ny dag med nya frågor och tankar. Lägrets tema idag var ”Vem är Jesus?”. Vi diskuterade och praktiserade på olika pass, men höjdpunkten var skriba-gruppernas dramatiseringar om Jesu liv. Konfirmander och ledare skapade scener om Jesu dop, undren han gjorde, sista måltiden m.m. En del lakan och trasor kläder fanns tillgängliga för skådespelarna att använda för sina roller och vi fick se kreativa tolkningar om både lärjungar och åsnor. Dagen avslutades med en fin andakt som knöt ihop diskussionen om en person som påverkar våra liv än i denna dag.

Stordrama Stordrama Stordrama Stordrama

Författare:

Matteus Ungdom är namnet för den samlade ungdomsverksamheten i Matteus församling i Helsingfors. Vill du komma i kontakt med oss så kan du skicka ett mail till matteus.ungdom@gmail.com.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s