Publicerad i Matteus Ungdom, Skriba 2015

En fartfylld dag

Idag har det varit en fartfylld dag här på lägret. Det var dags för den traditionella Tour de Lekis. Konfirmanderna blev utmanade i olika slags aktiviteter och challenges. De fick springa runt holmen till 8 olika kontroller. Kontrollerna varierade, det var allt från gåtor till mera fysiska utmaningar. Alla lagen kämpade hårt och förutom då vinnarlaget, delades det också ut ett pris för det laget som kämpat mest. Alla verkade även ha det kul och tyckte att Tour de Lekis var lyckat.

Nu närmar vi oss sista hela dagen av skribalägret. Känslan är både glad och sorgsen. En del saknar sin egen säng, varma duschar och sena morgnar. Ändå vill man inte så lätt hem härifrån. Gemenskapen är bra och man kan känna den vart man än går. Jag tror att dessa ungdomar kommer att ta med sig en hel del från detta läger.

Bilder från Tour de Lekis

IMG_0133

IMG_0124

IMG_0160

IMG_0192

IMG_0171

IMG_0164

IMG_0222

– Vilma , ungdomsledare

Författare:

Matteus Ungdom är namnet för den samlade ungdomsverksamheten i Matteus församling i Helsingfors. Vill du komma i kontakt med oss så kan du skicka ett mail till matteus.ungdom@gmail.com.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s