Publicerad i Matteus Ungdom

Hösthälsning från Lekholmen

Förra helgen återvände vi med en grupp ungdomar till Lekholmen. Tanken var att fira höstweekend, men vi överraskades av den mest somriga av årets veckoslut. Sol, simning och lek dagtid, andakt och djupa diskussioner i höstmörkret kvällstid – vad mera kan man önska sig?

Man hinner snacka mycket under en weekend. Vi började i invandrarfrågan och slutade i hur olika behov vi har av att uttrycka vad vi tror på. Ibland är det viktigt att bara få prata om det som ligger överst, därför kastades vi mellan de mest olika samtalsämnen och igen upptäckte vi vikten av att få höra hur nån annan tänker och tror. Vi är olika och det är en rikedom, men det är först i samtalen som vi kan ge varandra och oss själva chansen att växa och förändras.

En fin sommar på Lekis avrundades i en härlig höstweekend och det känns som att vi med allt detta har en god grund att inleda hösten i Matteus ungdomsverksamhet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s