Publicerad i Matteus Ungdom

Here we go again!

Det är fascinerande hur ett ställe, i detta fall en holme, vaknar till liv då ett läger anländer. Många som varit på Lekis säger att det är nåt speciellt med den här holmen. En grupp konfirmander väcker definitivt holmen till liv. De utforskar ön, lär sig rutinerna och lär känna varann, hjälpisarna och ledarna. De sätter liv i husen som stått tomma efter det förra lägret och skratten från volleybollplanen och båtbryggan vittnar om att gruppen snabbt gjort sig hemmastadd på ön. Senast då vi alla samlas till gemensam kvällsandakt i kapellet märker jag hur det speciella blir påtagligt. Det är nyfikenheten, öppenheten, viljan och längtan efter att söka efter svaren på livets stora frågor. Att stanna upp och tänka efter vad Gud har med allt det här att göra.

/Tonja

 

WhatsApp Image 2019-07-28 at 09.30.44

Författare:

Matteus Ungdom är namnet för den samlade ungdomsverksamheten i Matteus församling i Helsingfors. Vill du komma i kontakt med oss så kan du skicka ett mail till matteus.ungdom@gmail.com.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s