Publicerad i Matteus Ungdom

En ny lägersommar.

Ja…
Det var verkligen inte självklart att det här blogginlägget skulle skrivas.
När coronan lamslog landet så var det en av våra första tankar… Vad gör vi om det inte blir läger? Det är så speciellt att vara på läger, så speciellt att vara på Lekis, vad om årets konfirmander inte får uppleva det? Går det att ersätta?

Vi hade både plan b c d och nästan hela alfabetet, men nu är vi är, en lite förkortad och säkerhetsanpassad version visserligen. Men vi är här! På den ”magiska skribaholmen från legenderna”. Vi är mer än redo för att möta årets nästan 100 konfirmander här på ön och vi ser fram emot ännu en sommar med djupa tankar, ljuvliga skratt och mäktiga solnedgångar!

Nu kör vi!

/Daniel, ungdomsarbetsledare

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s