Publicerad i Matteus Ungdom

Slutet gott, allting gott

Trots att våra läger i år har varit några dagar kortare är det mycket som hinner hända under 7 dagar. Att under sista kvällen få se hela lägret heja på varann, tacka varann och ha roligt tillsammans tyder på att det har varit ett lyckat och fint läger.

Under sista dagen på lägret träffar vi alla konfirmanderna enskilt för ett kort outrosamtal. Vi brukar fråga dem ifall det är nåt som överraskat dem. “Jag hade hört och tänkt att det sku bli roligt men det har varit ännu bättre”. “Det har varit fint att få skriva dagbok och ge utlopp för sina tankar och känslor, jag tror jag ska börja med det hemma också”. “Jag visste nästan alla från förr då vi går i samma klass men nu har jag lärt känna dem”. “Jag var lite fundersam hur det skulle bli att vara borta hemifrån en hel vecka men nu sku jag önska att lägret sku fortsätta”.

Det är inte självklart att ett läger blir en positiv och fin upplevelse. Förutom en tro på att det ska bli det krävs det att alla bidrar med sin del. Dessa ungdomar har definitivt gjort sitt bästa för att kunna åka hem med sitt livs bästa skribaläger i kappsäcken. Det är med glädje och tacksamhet som jag åker hem från Lekis och ser fram emot att få träffas igen i höst. Tack för ett härligt läger och Gud med er!

/Tonja, ungdomsarbetsledare


WhatsApp Image 2020-06-20 at 16.16.37

Författare:

Matteus Ungdom är namnet för den samlade ungdomsverksamheten i Matteus församling i Helsingfors. Vill du komma i kontakt med oss så kan du skicka ett mail till matteus.ungdom@gmail.com.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s