Publicerad i Matteus Ungdom

Vad har du lärt dig?

Jag tänkte skriva ett inlägg om att lägren nu är slut och hur mycket vi kommer att sakna vår magiska skribaholme från legenderna. Men sen kastade jag ett öga på våra grundliga utvärderingar som konfirmanderna alltid får göra i slutet av lägret. Utvärderingarna är ovärderliga för oss och det går inte ett år utan att vi gör stora förändringar på basen av ungdomarnas upplevelser. Där finns också den klassiska frågan som sällan lyckats få ett svar: Vad har du lärt dig?

Vi har i vårt formulär också lagt till specificeringen: ”om Gud, tron eller dig själv under lägret”. Allt jag vill säga om hur fantastiskt och värdefullt det har varit att kunna ha läger den här märkliga sommaren (och alla andra somrar) finns i deras svar, så jag låter deras citat tala för sig. ❤

Vad har du lärt dig? (om Gud tron eller dig själv) under lägret?

Jag har lärt mig att börja tänka mera på vad jag tror på

Jag har inte ännu kommit till en slutsats men har börja tänka mer på saken och har märkt att alla tror lite annorlunda.

Jag har lärt mig om hur andra tänker om gud, som är viktigt för att de kan ha vettiga poänger.

Jag har lärt mig mycket om just mig själv. Jag förstod till exempel att det alltid lönar sig att berätta om det finns något som man tänker på eller som känns jobbigt.

Jag har utvecklat min tro massor och förstått mycket nytt som jag inte tänkt på förr.

Jag lärde mej så mycket att ja har inte tid att skriva det

Att jag behöver mera tid at tänka igenom min tro

Att det kanske finns mera frågor än vad jag har tänkt mig…

Hejdå Lekis – Vi saknar dig redan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s