Publicerad i Matteus Ungdom

Lekissommaren 2022 är här!

Årets Lekissommar inleddes i söndags, då en del personal kom ut till Lekholmen. På måndagen fick de sällskap av ett Petrusläger och ett stort gäng Matteusledare. På Lekis pågår alltså en massa olika verksamhet på samma gång – två olika skribaläger och holmens öppna verksamhet kompletteras av folk som gör dagsutflykter eller kommer till holmen för att delta i dagläger eller musiklek. Kom på besök du också! Mer info om själva holmen och dens verksamhet hittar du på http://www.lekholmen.fi. Nu väntar Matteusarna på att konfirmanderna skall komma ut – allt är så fixat det kan vara i det här läget på sommarens första läger. /Patricia, Matteus vuxenledare

Solnedgången – en orsak att komma ut till Lekis. Bild Daniel Jakobsson.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s