Publicerad i Matteus Ungdom

Sista Matteuslägret kör igång

Igår startade sommarens sista Matteus skribaläger igång. Jag startade från Nordsjö kl. 15 med ett ivrigt gäng konfirmander. De flesta kom nästan genast in i lägerkänslan då hjälpisarna gjorde en gång med armarna för att välkomna konfirmanderna.

Efter att alla kommit i land så började vi genast med en introsamling i kapellet och en rundvandring på holmen. Sen var det dags för lägrets första Thinkshow, en talkshow som är designad för att få konfirmanderna att tänka. Konfirmanderna får även delta själva, genom att ställa svåra frågor till prästen, ge deras åsikt genom digital opinionsmätning och skriva med telefonerna på våran chattvägg.

Hjälpisintervju under Thinkshowen.

/Axel

Författare:

Matteus Ungdom är namnet för den samlade ungdomsverksamheten i Matteus församling i Helsingfors. Vill du komma i kontakt med oss så kan du skicka ett mail till matteus.ungdom@gmail.com.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s