Publicerad i Matteus Ungdom

Nu är dagen slut…

På läger så är det viktigt med rutiner och att avsluta tillsammans är både fint och värdefullt. Natistunden är därför en av lägrets mest uppskattade programpunkter i all sin enkelhet. Vi sitter i ring och lyssnar på varandra säga nått kort om dagen. Nån av ledarna/hjälpisarna berättar en story ur sitt liv och sen ber vi en bön med hjälp av frälsarkransen.

Dessutom sjunger vi vår Natisång, en sång som så småningom blir en viktig tradition som följer med upp genom hjälpisåren. För många blir kanske natistunden en fin Flashback till barnaårens nattande med sång och bön.

I år har vi kunnat sitta ute vid solnedgången och ha natistund och det har blivit många fina kvällar tillsammans

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s