Publicerad i Matteus Ungdom

Vad är andakt – med konfirmandernas ord.

”Andakter är jättesköna för att man får ha en stund för sig själv. Fast alla är i kyrkan tillsammans så är det tystnad och det är jätteskönt och så sjunger man lite sånger. Sen när det finns såna här bönestationer så känns det verkligen lite som att man sku ha nån med sig, och man känner inte sig sådär ensam”

”Till mig har andakterna varit jättelugnande och när man sjunger så har jag lyssnat mycket på de där orden”

”Det har varit väldigt annorlunda än vad jag trodde. Jag hade förväntat mig att prästen står framme i salen och predikar men nu är det Bönevandring och så och jag hade aldrig kunnat tänka att det skulle finnas något sånt. Andakterna överlag är ett bra ställe att sätta sig ner i fred och tänka för sig själv en stund och få ut nått av det och kunna fast be…”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s