Publicerad i Matteus Ungdom

Dags för ett nytt läger!

Idag har vi fått igång ett nytt skribaläger på Lekholmen.
Den här sommaren är det 10 år sen jag gått mitt egna skribaläger och sen dess har jag varje sommar jobbat på något läger, både som hjälppis och ledare. Något som är varje gång lika spännande är att få träffa de nya konfirmanderna och följa med hurdant just detta läger blir. Eftersom varje skribaläger är helt unikt.

Under lägrets första dag får konfirmanderna redan börja tänka på deran egen tro, i form av olika uppgifter och diskussioner. Men det viktigaste som sker redan under denna första dag är uppbyggandet av gemenskapen.
Fasten varje läger alltid är unikt och olikt har varje skribaläger också något gemensamt, och det är något som vi kallar Lekisgemenskap.Denhä Lekisgemenskapen börjar vi bygga på genast från första dagen och i det gör våra hjälppisar ett fint jobb, genom att skapa olika fritidsaktiviteter och hjälpa konfirmanderna att hålla koll på var de skall vara på vilken programpunkt.
Det nya lägret startar igång med fart och mycket nya saker att tänka på, vilket är spännande för både konfirmanderna och oss ledare.
– Solina, Vuxenledare Lekis 3

Lägrets första solnedgång.

Författare:

Matteus Ungdom är namnet för den samlade ungdomsverksamheten i Matteus församling i Helsingfors. Vill du komma i kontakt med oss så kan du skicka ett mail till matteus.ungdom@gmail.com.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s