Publicerad i Matteus Ungdom

Vad tar konfirmanderna med sig från lägret

Nu har vi åtta lägerdagar bakom oss och dagen har grytt för sista gången på det här lägret. Nu gäller det bara att få sitt pick och pack ner i väskan före lekisbåten för oss bort från vår paradis ö.

Under åtta långa och intensiva dagar har konfirmanderna fått fundera och diskutera om allt mellan himmel och jord. Efter ett intensivt läger där konfirmanderna fått fundera på en massa olika teman är det bra att lite fundera tillbaka på vad man har lärt sig. Men vad tar de egentligen med sig från sin skriba? Flera av konfirmanderna berättade att de tar med sig goda minnen från lägret. Volleybollsplanen har varit i användning nästan varje fritid. Lekis solnedgångar är alldeles unika och supervackra! Vi ledare hoppas alla innerligt att konfirmanderna har fått känna och ta del av den ljuvliga lekis-gemenskapen. Många har under det gångna lägret lärt sig att människor tänker mycket olika om tro.

Det är ett melankoliskt Lekis 2 som stiger på Lekisbåten och vinkar åt de ledarna som blir kvar på holmen. Vi får höra sången “Du vet väl om att du är värdefull” som alltid sjungs till de som lämnar ön. Det är lättare att komma ihåg det på Lekis än i stan. Hoppas att vi ses snart igen.

Melanie/Vuxenledare

Författare:

Matteus Ungdom är namnet för den samlade ungdomsverksamheten i Matteus församling i Helsingfors. Vill du komma i kontakt med oss så kan du skicka ett mail till matteus.ungdom@gmail.com.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s