Publicerad i Matteus Ungdom

Vad kan man hitta på Lekis?

Finns mycket att göra på Lekis förutom allt program som vi har så finns det en hel del fritid som spenderas på olika sätt bland annat så brukar de gå åt till korg boll, volleyboll och fotboll

Konfirmander som spelar korgboll
Konfirmander som spelar volleyboll

Förutom det så finns det också såna saker som man inte kan göra hela tiden, saker som händer alltid ibland som att sjunga och vinka till Lekis båten. Det är egentligen holmens verksamhet som tar hand om det men såklart kan man fara med om man har haft besökare eller bara vill för att varför inte?

Holm teamet och några ledare som sjunger och vinkar till Lekis båten

Förutom att göra aktiviteter finns många ställen att bara chilla på och titta på fina utsikter eller bara ta det lugnt. Många tycker om att sitta på klippor eller vid stranden. Men jag har också ett favorit ställe och det är kanske inte så normalt och är egentligen väl lite off limits.

Jag på ”potatiskällarens” tak

De få stunderna jag har tid så är det kiva att fara upp på taket och sitta en stund eller bara springa över det för att varför int?

//Wilmer, ledare på Lekis 3

Författare:

Matteus Ungdom är namnet för den samlade ungdomsverksamheten i Matteus församling i Helsingfors. Vill du komma i kontakt med oss så kan du skicka ett mail till matteus.ungdom@gmail.com.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s