Publicerad i Matteus Ungdom

Varje läger är unikt

Lekis 4 startade upp med ett hjälpisdygn där vi fick förbereda oss för det kommande lägret. Även om upplägget och innehållet är det samma för varje Matteus läger så finns det ändå inget läger som är det andra likt.

Vi är några av ledarna som också varit på Lekis 2 i sommar och redan på hjälpisdygnet märktes stora skillnader mot det tidigare gänget. Det nya teamet har helt andra styrkor och har andra frågor och tankar på hur man gör ett bra läger. Och det är det som är det bästa. Det finns utrymme för att vara som man är!

När jag skriver detta så har konfirmanderna kommit och jag förundras än en gång över hur annorlunda det kan kännas att vara på läger på samma holme bara en vecka senare. Inte bättre, inte sämre. Bara väldigt annorlunda. Väldigt unikt.

Författare:

Matteus Ungdom är namnet för den samlade ungdomsverksamheten i Matteus församling i Helsingfors. Vill du komma i kontakt med oss så kan du skicka ett mail till matteus.ungdom@gmail.com.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s